Apartmani Renata Rab

Apartmani Renata se nalaze u mjestu Banjol na otoku Rabu, stoga ako ste umorni od svakodnevnice, užurbanog gradskog života i glasne vreve, posjetite nas i u potpunosti se prepustite čarima otoka ljubavi i sreće!

Apartmani su smješteni na lijepoj i mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini poslovnog centra i starog grada Raba gdje ćete moći istražiti bogato kulturno-povijesno nasljeđe, a moći ćete uživati i u niz zabavnih i sportsko-rekreacijskih aktivnosti.

Svi apartmani imaju osigurano parkirno mjesto, besplatan internet i balkon sa pogledom na prekrasan vrt, dvorište ili bazen. Kako bi se čim više opustili i proveli kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima u mogućnosti ste koristiti vanjski roštilj i konobu! Spremite mesne ili riblje specijalitete i družite se uz smijeh, čašu domaćeg vina iz naše proizvodnje u mirnom kutku namjenjenom Vama!

Novost u našoj ponudi, uz moderno opremljene apartmane, jest privatan bazen u kojem možete uživati ujutro, poslijepodne ili pak u večernjim satima! Opustite se na ležaljkama, zaštićeni od sunca na prekrasnom travnjaku tik do Vašeg apartmana!

Mi, vaši domaćini, živimo u kući u kojoj se nalaze apartmani te smo vam svakodnevno na raspolaganju! Uvijek se trudimo svakom gostu pružiti dodatnu informaciju o dobrim restoranima, plažama, kulturnim manifestacijama i drugim aktivnostima koji omogućavaju gostu lijep i ugodan odmor u Banjolu na otoku Rabu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Apartmani u Banjolu
Apartmani u Banjolu
Apartmani u Banjolu

Novo u ponudi!  Kako bi posjetiocima apartmana Renata boravak bio što ugodniji, lagodniji i opušteniji dodali smo novitet u ponudu uz prekrasne apartmane, konobu i roštilj namijenjen vama - novoizgrađeni moderni bazen u prekrasnom zelenom okolišu u prirodnom hladu okružen raznim mediteranskim biljkama! U udobnim ležaljkama, sa prijateljima ili obitelji, rekreirajte se, opustite i rashladite u novom i modernom bazenu! Uživajte kupajući se, čitajući knjigu na svježem i čistom zraku ili se opustite u ugodnom razgovoru sa svojim najbližima! Prenesite Vaše snove u stvarnost!